Ξεκινήσαμε το 1999 και από τότε προσφέρουμε εμπειρίες ανθοστολισμών σε κάθε σημαντική στιγμή της ζωής σας. Το Symi Flower είναι μια οικογενειακή επιχείρηση με μέλη που εργάζονται πολύ για να προγραμματίσουν, παραδώσουν και διακοσμήσουν με άνθη διάφορες περιστάσεις, όπως γάμοι βαπτίσεις και ακόμα περισσότερα. Είμαστε υπερήφανοι που έχουμε κτίσει φήμη στην ποιότητα σε συνδυασμό με εξαιρετικές τιμές.
Ένα μέλος της οικογένειάς μας είναι πάντα διαθέσιμο για να σας βοηθήσει να επιλέξετε όμορφα, φρέσκα και ποιοτικά μπουκέτα. Αναπόφευκτα, είμαστε μέρος των ευχών και των συναισθημάτων που θέλετε να εκφράσετε και για αυτό νιώθουμε υποχρεωμένοι να στοχεύουμε πάντα σε ποιοτικές υπηρεσίες και την ικανοποίηση του πελάτη. Κάθε μπουκέτο που εμπιστεύεστε να παραγγείλετε από εμάς, ετοιμάζεται με φροντίδα και παραδίδεται την στιγμή που έχει συμφωνηθεί.
Ρωτήστε μας για ειδικές παραγγελίες από το εξωτερικό για είδη που δεν βρίσκονται εύκολα στην αγορά. Κάνουμε το καλύτερο για να κάνουμε τα όνειρά σας πραγματικότητα!

 

Το ανθοπωλειο